Camping Het Vossenhol

Camping Het Vossenhol

Camping Het Vossenhol 1920 1080 MTB

Camping Het Vossenhol ligt aan de rand van Ermeloos uitgestrekte bossen. Vanaf de camping loopt je direct het prachtige bos en voor je het weet loopt je door het prachtige Groevenbeek.  Je kan op dit unieke plekje ontvluchten van de alledaagse drukte, heerlijk ontspannen op avontuur gaan in wonderschone stukjes natuur. De locatie is een heerlijke plek om tot rust te komen, zonder dat je het doorhebt zijn alle voorzieningen van het rustieke dorpje Ermelo binnen handbereik.

Voor ieder wat wils. Of je nu met je eigen tentje op de fiets komt, je slaapzak uitrolt in één van onze trekkershutten, gemakt ervaart in onze glamping tenten of wilt overnachten als een autentieke Moncholiër in de luxe Yurts met houtkachel. De hele zomer staat komt de Cubaanse bus overzomeren op Het Vossenhol waar je zelf je koffie of thee kunt tappen en je fijn kan vertoeven onder grootmoeders tent.

Het is een kleine pittoreske camping met alle gemakken van een grote camping. In de zomer kun je een duik nemen in ons overdekte zwembad, de barbecue aansteken en het hele jaar door is er razendsnel internet voor de digital nomads.

Maar vergeet niet het back 2 basics gevoel waar het om draait met kamperen. Het Vossenhol is een “eetbare camping”. Overal vindt je eetbare planten, struiken en bomen en voor de kinderen is er een leuke moestuin. Pluk je eigen tomaatjes, knip je eigen oregano en als je het echt niet kunt laten; schoffel je eigen onkruid.

Omdat wij, net als jij natuurliefhebbers zijn, stimuleren we het buitenleven en zijn we erg blij dat we ons steentje kunnen bijdragen aan de mooie nieuwe MTB route Harderwijk-Ermelo.

We zien je snel aan komen trappen! Bosrijke groet van www.hetvossenhol.nl