MTB For Life

MTB For Life

MTB For Life 1917 808 MTB

Ik zal mezelf even voorstellen. Mijn naam is Dewi van den Bergh en ben geboren in Harderwijk. Hier woon ik samen met mijn vriendin en twee kids. Ik ben voor sommigen al bekend van verschillende social mediakanalen .

Via deze links kun je me volgen en AbonnerenVia de video’s van mountainbike route Harderwijk en mountainbike route Ermelo wil ik laten zien dat de routes de moeite waard zijn om te fietsen. Veel van de foto’s hier op de website zijn door mij gemaakt.


Over Mountainbiken

Hard of zacht,het maakt niet uit. Het gaat erom dat je 1 bent met je fiets en geniet!ik fiets al 10 jaar en door de coronacrisis ben ik ontslagen en thuis komen te zitten, ben ik me gaan oriĆ«nteren op fotografie in sport en videos te maken hoe geweldig mountainbiken is in de natuur. je voelt je compleet vrij, je voelt adrenaline door je lijf en ontspanning tegelijk. de rust van de natuur is helend , je vergeet echt alles en hebt geen flauw benul meer van tijd. 

Omdat ik kok ben in de horeca zit ik al bijna een jaar thuis, is fietsen mijn uitlaatklep. ik raak negatieve energie kwijt en laad weer helemaal op. natuurlijk ben ik fysiek soms wel gesloopt na zn lange rit , maar dat geeft juist voldoening .

Door de jaren heen ben ik begonnen met fotograferen en vloggen over mountainbikeritten en bouwde zo een leuk netwerk op. Dat Netwerk gebruik ik nu tijdens de lockdown om verbinding te creeeren tussen mountainbikers .

www.mtbforlife.nl

Via mijn facebook groep MTB FOR LIFE  leg ik contact met mountainbikers , er worden ideeen en leuke informatie uitgewisseld. Op den duur wil ik me gaan orienteren als gids voor mountainbikers .

Mountainbiken is echt voor iedereen, met alles soorten lijven en van beginner tot gevorderde . ik stimuleer iedereen om vooral te genieten van het moment , en lukt het niet om een bergje op te fietsen, dan ga je om het bosje heen. We kijken te veel naar anderen . Je moet je zelf blijven en lekker genieten en ontspannen 

Alleen als je lid bent van MTB FOR LIFE FACEBOOK

Als je me tegenkomt zwaai dan even op de route HARDERWIJK -ERMELO