MTB For Life

MTB For Life

MTB For Life 1154 671 MTB

Ik zal mezelf even voorstellen. Mijn naam is Dewi van den Bergh en ben geboren in Harderwijk. Hier woon ik samen met mijn vriendin en twee kids. Ik ben voor sommigen al bekend van verschillende social mediakanalen zoals Facebook, Instagram en Youtube als MTB FOR LIFE dat ik heb opgezet.

Via de video’s van mountainbike route Harderwijk en mountainbike route Ermelo wil ik laten zien dat de routes de moeite waard zijn om te fietsen. Veel van de foto’s hier op de website zijn door mij gemaakt.

Drie jaar geleden ben ik begonnen om als hobby foto’s en videofilmpjes te maken van bepaalde routes en toertochten in Nederland. Vervolgens deel ik deze online om te laten zien hoe leuk mountainbiken is, wat voor gevoel je ervan krijgt en natuurlijk hoe mooi de natuur is.

Ik fiets al 2,5 jaar bij Wielervereniging Noord Veluwe maar helaas nooit met een vaste groep in verband met mijn fulltime baan als kok in de horeca. Dit mag echter geen belemmering zijn om lekker in de bossen te fietsen, het hoofd leeg te maken en van de natuur te genieten.
Ik ben dit gaan doen om mensen ervan te overtuigen hoe leuk het is om met een groep beweging te hebben en te genieten van onze mooie natuur. Sinds kort onderhoud ik de website met de andere beheerders Marc Martens en Saskia de Vries.

Mijn facebook Leden pagina is: Mtb For Life Ride Bikes & Have Fun
Mtb for life community Mtb For Life Ride Bikes & Have Fun
Youtube mtb for life youtube.com/c/mtbforlife

Mtb for life Whatsappgroep https://wa.me/message/QAZOBGALEZCYG1

Emailadres: mtbforlife1983@gmail.com

Oypo account voor fotos die gemaakt zijn tijdens toertochten en op de routes (mtb-for-life)

Deze foto’s zijn gemaakt tijdens het fietsen. Ik neem mijn camera altijd mee op pad om mooie plaatjes te schieten.