MTB For Life

MTB For Life

MTB For Life 1154 671 MTB

Ik zal mezelf even voorstellen:” Mijn naam is Dewi van den Bergh ,ik ben 36 jaar en ik ben geboren in Harderwijk. Hier woon ik samen met mijn vriendin en 2 kids . Ik ben voor sommige al bekend op verschillende internet pagina s zoals facebook en instagram en youtube als MTB FOR LIFE dat ik heb opgezet.

Drie jaar geleden ben ik begonnen om als hobby foto’s te maken en video filmpjes te filmen over bepaalde routes van Nederland en toertochten. Vervolgens deel ik deze online om te laten zien hoe leuk mountainbiken is, wat voor gevoel je ervan krijgt en natuurlijk hoe mooi de natuur is.

Ik fiets al 2,5 jaar bij wielerclub Noordwestveluwe maar helaas nooit bij een groep ivm mijn werk waarmee ik fulltime mee bezig ben, namelijk als kok in de horeca.
Maar dit mag de pret niet drukken om eens in de bossen te gaan fietsen en heerlijk je hoofd leeg te maken en van de natuur te kunnen genieten.
Ik ben dit gaan doen om mensen te overtuigen hoe leuk het is om met een groep of met een tocht mee te doen en toch beweging te hebben en te genieten van onze mooie natuur

Mijn facebook Leden pagina is: mtbforlife
Mtb for life www.facebook.com/mtbforlive
Youtube mtb for life youtube.com/c/mtbforlife

e-mailadres: mtbforlife1983@gmail.com

Oypo account voor fotos die gemaakt zijn tijdens toertochten ( mtb-for-life)

Deze fotos zijn gemaakt tijdens het fietsen , neem me camera altijd mee op pad voor mooie fotos te schieten