Bospark De Tonnenberg

Bospark De Tonnenberg

Bospark De Tonnenberg 1000 550 MTB

Bospark De Tonnenberg  ligt in het kleine  dorp Speuld (gemeente  Ermelo), op de Veluwe,  aan de rand van het Speulder- en Sprielderbos. Ons park is kleinschalig, 2 verhuur chalets, 2 passantenplaatsen voor een camper of toercaravan en op de overige 70 kavels zijn de chalets/stacaravans eigendom van particulieren.

Het bijzondere aan ons park is de  ligging in een mooi en prachtig afwisselend landschap tussen bos, heide en weilanden. En natuurlijk de kans om wild te zien, zoals reeën en wilde zwijnen.

Voor een uitgebreide vakantie of voor een weekendje tussendoor bieden wij de mogelijkheid voor het huren van een van de 2 prachtige, geheel compleet ingerichte chalets. Gratis gebruik van internet. Bedden zijn bij aankomst opgemaakt.

Tevens zijn er 2 kampeerplaatsen beschikbaar,  toeristenbelasting, water, elektra en wifi  incl. 20 € per overnachting voor 2 personen. Je kunt verzekerd zijn van een rustig verblijf, want er ontbreekt een kantine of disco, puur genieten van vogelzang,  natuur in alle jaargetijden mooi!

Ons park biedt voldoende mogelijkheden in de omgeving voor het maken van diverse uitstapjes. Wandelaars en fietsers kunnen hun hart ophalen in dit uitgestrekte gebied. Er zijn vele wandel- en fietsroutes beschikbaar.

En de nieuwe MTB Route Ermelo-Harderwijk ligt naast ons park vanwaar de bewegwijzering een opstartpunt aangeeft.

Wij zijn het gehele jaar geopend, op zondag is de receptie gesloten.

Graag tot ziens op bospark “De Tonnenberg”
Tonnenberg 51, 3852 PC Speuld ( Ermelo) 0577 407 321

info@detonnenberg.nl
www.detonnenberg.nl

Familie Snapper