Van der Valk Hotel Harderwijk

Van der Valk Hotel Harderwijk

Van der Valk Hotel Harderwijk 2500 789 MTB

Van der Valk Hotel Harderwijk ligt op een uniek stukje in Nederland, de Veluwe. Het hotel is prachtig gelegen in de bossen, vlakbij de A28 met de charme en gemoedelijkheid van de Veluwe.
Het hotel beschikt over 90 royale hotelkamers en suites die allen voorzien zijn van een whirlpool en rainshower. Vanuit de hotelkamers kijk je recht de bossen in en kom je heerlijk tot rust.

De sfeervolle, ruime lobby met het bijzonder kleurrijke interieur verwijst op speelse wijze naar de natuur. Ook de bonte kleuren in het restaurant in combinatie met warme en rustige tinten zorgen voor een unieke sfeer. In de hotelbar, waar het vuur van de open haard brandt, geniet je van een aperitief of, na afloop van een fietstocht of diner, van een heerlijke kopje koffie of thee. Wanneer het weer het toelaat kun je genieten op het zonnige terras in de tuin van het hotel.
Met uitzicht op het bos is dit dé plek waar iedereen tot rust komt.

Vanaf deze unieke locatie kun je de prachtige omgeving te voet of met de fiets verkennen. Trappend en dwalend door de bossen, langs heidevelden, vennetjes en stuwwallen ontdek je de grootse natuur, maar valt je oog ook op ieder detail.

Na een sportieve dag, kunnen de fietsen gestald worden in je eigen fietskluis of in onze ruime fietsenstalling. Ook voor het huren van fietsen bent u bij ons aan het juiste adres.

Voor meer informatie ga naar www.hotelharderwijk.com